Kinemaja shqiptare bëri një hap galopant dhe për këtë duhet t’i jetë mirënjohëse Erenik Beqirit, regjisori i cili falë “The Van”, një film shqiptaro-francez, trajton në mënyrë unike një nga plagët e shkuara, por edhe aktuale të shoqërisë sonë: emigrimin. Filmi ka hasur vështirësitë e tij deri në realizimin final, por këto vështirësi zerohen përpara arritjes dhe renditjes në listën e kandidatëve për çmim në Festivalin e Kanës, evenimenti që bashkon filmat më të mirë të vitit.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!