Blu elektrik nga Balenciaga

Balenciaga, me një model shumë elektrik sjell një propozim shumë elegant dhe plot detaje të çmueshme, duke i kthyer një herë e përgjithmonë këpucët në aksesorin me më shumë vlerë në veshjen tuaj! Gjithçka ju duhet është një mbrëmje gala dhe këto këpucë që do të shkëlqejnë nga kristalet e panumërta dhe dekori mbresëlënës. Rezervojini vetes një palë Balenciaga dhe ndihuni si në pasarelat e mëdha të modës.