Box anti-ujë

Logitech ka prezantuar  box-in e ri  me emrin Ue WonderBoom. Box-i vjen me dizajn cilindrik (valë zëri 360°) dhe opsione të ndryshme ngjyrash. Ky box është rezistent ndaj ujit dhe ka një diametër deri në 30 metra. Po ashtu, mund të qëndrojë deri në gjysmë ore në ujë, ndërsa në thellësi deri në një metër.