Brenda vilës së Marilyn Monroe

Nuk është vetëm çështje kurioziteti, por edhe dëshirë për të njohur më shumë rreth shtëpisë ku ka jetuar ikona e bukurisë botërore Marilyn Monroe. Një super vilë gjigante, me hapësira të mëdha, gjelbërim dhe gjithçka tjetër i duhet një femre si ajo për t’i ndier komode në çdo kënd të shtëpisë.

Burimi: Harper’s Bazaar