Brunilda Zllami: Ai që shkruan, jeton të gjitha jetët që do!

200 miliardë neurone në shërbim të letërsisë
Prej më shumë se dy dekadash, ajo ka mbërthyer në rreshtat e romaneve vëmendjen e lexuesve. Rrugëtimi i Brunilda Zllamit në letërsi përmes ngjarjeve, përshkrimeve dhe karaktereve të personazheve të saj e ka kthyer Neurologen në një ndër shkrimtaret më të dashura të brezit të saj.