Mio në Venecia pas 9 dekadash!

Veprat e artistit të njohur, i konsideruar ndryshe si impresionisti i parë…

“This is the end” nga Joni Kraja!

Muaji Maj në galerinë Agora të Këshillit të Evropës, i ofroi publikut…

“Cosmonauts” videoklipi i parë i Stenaldo Mëhillit

Pasionin për muzikën e ka zhvilluar shumë kohë më parë, por i…

“Bukuritë e Fshehura”, një ekspozitë nga Geoffrey Parker

Që prej udhëtimi të tij të parë në afrikë në vitin 2005,…

I ndjeshëm si Donaldo apo trasgresiv si DABÓ?

Donald Braho është një regjisor, fotograf, model dhe DJ, që aktivitetin e…

“Flower Power” nga Ardian Isufi

“Flower Power” ekspozita më e re e artistit Ardian Isufi, që ngriti…

Jon Kraja: “Në telajo tregoj shpirtin tim”

Kërkimi brenda vetes për të sjellë tek publiku këndvështrimin e tij për…

Qamil Grezda: “Grabitqari” i bukurisë!

Përmes punimeve artistike, dhe një linjë retrospektive, gama e krijimeve unike të…

Ilirian Shima nga tabutë, tek erosi

Mjeshtër i punimeve të skulpturës, në thuajse të gjitha lëndët e para…Nga…

Fryma impresioniste e Violeta Kongos

Mes disa mesazheve qartësisht të lexueshme, dhe të tjerave që dalin përmes…