I ndjeshëm si Donaldo apo trasgresiv si DABÓ?

Donald Braho është një regjisor, fotograf, model dhe DJ, që aktivitetin e…

“Flower Power” nga Ardian Isufi

“Flower Power” ekspozita më e re e artistit Ardian Isufi, që ngriti…

Jon Kraja: “Në telajo tregoj shpirtin tim”

Kërkimi brenda vetes për të sjellë tek publiku këndvështrimin e tij për…

Qamil Grezda: “Grabitqari” i bukurisë!

Përmes punimeve artistike, dhe një linjë retrospektive, gama e krijimeve unike të…

Ilirian Shima nga tabutë, tek erosi

Mjeshtër i punimeve të skulpturës, në thuajse të gjitha lëndët e para…Nga…

Fryma impresioniste e Violeta Kongos

Mes disa mesazheve qartësisht të lexueshme, dhe të tjerave që dalin përmes…

“Pezull” me Ardit Boriçin

Mes refleksioneve dhe simboleve që të mbajnë “peng” të mesazheve dhe qasjeve…

Fryma impresioniste e Violeta Kongos

Mes disa mesazheve qartësisht të lexueshme, dhe të tjerave që dalin përmes…

Oltsen Gripshi: Mes hyjnores dhe abstraktes

Të hulumtosh kohë pas kohe në gamën e punimeve të realizuara prej…

Çelësat e Alfred Mirashit

Diçka dominuese që bie menjëherë në sy, në çdo krijim artistik tijin,…