Natyra prehet në Café Botánica

Në zemër të Tiranës, në pikën e referimit të kryeqytetit tonë, ka…

Rumble in the jungle

Përqafoje instiktin dhe eja në një botë të re, të egër, në…

Masur, shumë larg të zakonshmes

Masur është një hapësirë e re në kryeqytet, një hapësirë që me…

The Space Gallery – Galeria e Finesës

Klasi i salloneve mondane dhe artit britanik të arred­imit nuk është më…

Fontainebleau – Interior për Mbretër

Pallati Fontainebleau ose “Château de Fontainebleau” është i shtrirë 55 kilometra në…

Shtëpia e pushimit prej pasqyre

Pushimet janë një mundësi e mirë për të eksploruar edhe arkitekturën! Nëse…

Të Du Ktu

“Të du Ktu”, një “slang”, shumë i përdorur mes të rinjve kryeqytetas…

Salt i kripur me stil!

Dëshira për të shijuar hapsira ku kombinohen më së miri stili, ngjyrat,…

Shtëpi në blu pastel

Duket sikur nuancat e këtij sezoni, nuk na e largojnë Verën që…

Pure White

E bardha, do të jetë ngjyra dominuese për ambientet tuaja këtë sezon….

error: Content is protected !!