Oazi i relaksit në plazh

 Një shtëpi ideale në bregdet, është ambienti ku gjithkush do donte të…

AD Luxury Design: Vera në verandë

 Tarraca, veranda, oborre, kopshte, kuverta; përzgjedhja e AD Luxury Design për të…

Vip Saloti: Komoditet & Ngjyra

Mobilie me larmishmëri ngjyrash dhe forma tradicionale për të mobiluar çdo cep…

Të reja kuzhinë: Objekte funksionale

Dëshironi ta ktheni procesin e të gatuarit në art më vete? Përmes…

Animal Instinct

Natyra është frymëzim jo vetëm për stilistët…Një koleksion detajesh i jashtëzakonshëm i…

Stil Rustik

Një shtëpi e bukur nuk do të thotë vetëm komoditet, rehati, por…

Detajet e interiorit në rezidencën italiane në Tiranë

Në përfundim të Stinës së Madhe të Eventeve “Dy popuj, një det,…

Dekor pastel dhe motive artizanale

Një hapësirë e re në kryeqytet, ku një filxhan kafeje mund të…

Vepër artistike nga Suzanne Nicoll

Më shumë se një tapet, kjo dizenjo ngjan si një telajo artistike,…

Ndriço hapësirën

Jepini dritë ambienteve tuaja, duke zgjedhur llambadarin e duhur! Forma të veçanta,…