Zaha Hadid: Zonja e arkitekturës moderne

Dizajnet plot influencë dhe avangardë të Zaha Hadid janë sot një realitet…

Misteret e Arben Golemit

Piktura abstrakte me konture të theksuara, përthyerje e shkrirje të ekzagjeruara trupash…

Gazmend Leka: Ju rrëfej 34 mëkatet e mia

Mes miqsh në një lokal të vogël përbri Galerisë Kombëtare, Gazmend Leka…

Genti Korini: Një qasje religjioze në art

Ai i takon gjeneratës së re të piktorëve, atyre që respektojnë traditën,…

Vizioni ekologjik i arkitektes Jeanne Gang

Përzierja e natyrës me kulturën, e cila i përgjigjet mjeshtërisht mjedisit, në…

Animal Instinct

Natyra është frymëzim jo vetëm për stilistët…Një koleksion detajesh i jashtëzakonshëm i…

Stil Rustik

Një shtëpi e bukur nuk do të thotë vetëm komoditet, rehati, por…

Edmond Gjikopulli: “Muzeu i idhujve”

E shkuara dhe e tashmja janë bashkë në shoqërinë shqiptare. Shohim kudo…

Gjeometri & stil

Arkitekti zviceran Bernard  Tschumi i njohur për “lojën” profesionale me format, ngjyrat e…

Monotipi i Anita Kavajës

Perspektiva e artistes shqiptare që ndan jetën mes Londrës dhe Tiranës, vjen…