“Bukuritë e Fshehura”, një ekspozitë nga Geoffrey Parker

Që prej udhëtimi të tij të parë në afrikë në vitin 2005,…

Dekostruktivisti Peter Eisenman

Peter Eisenman është një arkitekt amerikan, i konsideruar si një nga pjestarët…

I ndjeshëm si Donaldo apo trasgresiv si DABÓ?

Donald Braho është një regjisor, fotograf, model dhe DJ, që aktivitetin e…

Salt i kripur me stil!

Dëshira për të shijuar hapsira ku kombinohen më së miri stili, ngjyrat,…

“Flower Power” nga Ardian Isufi

“Flower Power” ekspozita më e re e artistit Ardian Isufi, që ngriti…

Jon Kraja: “Në telajo tregoj shpirtin tim”

Kërkimi brenda vetes për të sjellë tek publiku këndvështrimin e tij për…

Winy Maas: Kalorësi i arkitekturës moderne

Winy Maas është një ndër hulumtuesit më të mëdhenj të arkitekturës bashkëkohore,…

Qamil Grezda: “Grabitqari” i bukurisë!

Përmes punimeve artistike, dhe një linjë retrospektive, gama e krijimeve unike të…

Shtëpi në blu pastel

Duket sikur nuancat e këtij sezoni, nuk na e largojnë Verën që…

Ilirian Shima nga tabutë, tek erosi

Mjeshtër i punimeve të skulpturës, në thuajse të gjitha lëndët e para…Nga…