Të jetosh në vilat “Rolling Hills”

Një kompleks elitar me 120 vila elegante, i pari i këtij lloji…

Antoine Predock: “Arkitektura, besimi im”

Cilësohet si arkitekti tre dimensional, me forma të ndërtuara në hapësira të…

Dominique Perrault – Gjeometri & Peizazh

Kryevepra arkitekturore në unison të përjetshëm mes dy elementëve: dritës dhe hapësirës….

“Ambasador 3”, rezidenca moderne e banimit

Një kompleks në zemër të kryeqytetit, shumë pranë zonës më të gjelbëruar…

Zaha Hadid: Zonja e arkitekturës moderne

Dizajnet plot influencë dhe avangardë të Zaha Hadid janë sot një realitet…

Vizioni ekologjik i arkitektes Jeanne Gang

Përzierja e natyrës me kulturën, e cila i përgjigjet mjeshtërisht mjedisit, në…

Gjeometri & stil

Arkitekti zviceran Bernard  Tschumi i njohur për “lojën” profesionale me format, ngjyrat e…

Kisha Martin Luther, Austri

Veshja e jashtme e kishës është bërë nga pllaka çeliku tetë mm,…

Një projekt bashkëkohor

Tirana është një qytet ku gjen pak nga gjithçka, histori dhe art,…

Mjeshtrat e dritës

Filozofia e Henning Larsen Architects tenton të ndryshojë botën…Një përqasje ndryshe, me…

error: Content is protected !!