Blu elektrik nga Balenciaga

Balenciaga, me një model shumë elektrik sjell një propozim shumë elegant dhe…

Hapa të çmuar nga Giuseppe Zanotti

Cila femër nuk do të miklohej nga shkëlqimi i kristaleve në këto…

Aksesor unik

Vëth të gjatë nga Rosantica, ideal për t’u mbajtur gjatë eventeve apo…

E kuqe, e mëndafshtë

Çdo femër do të kishte një elegancë të pa rezistueshme me këtë…

Multikolore

Sandale elegante nga Casadei, për çdo femër që kërkon stilin modern dhe…

Argjend dhe kristale

Aksesor must i këtij sezoni, me fije argjendi dhe gurë kristali këto…

Elegance me bikini nga Eres

Nëse ende nuk i keni bërë blerjet e kostumeve të banjës për…

Lule dhe kashtë nga Sophie Anderson

Po bëheni gati për pushimet e kësaj vere?! Kjo çantë prej kashte,…

Must Have nga Aquazzura

Duket sikur do të hidhni hapat e kërcimit samba, me këto sandale!…

Mëndafsh & Diamante

Një stil elegant dhe i pa rezistueshëm, ideal për një event apo…