Festivali Multikulturor i Beratit

Për 3 ditë me radhë do të qendrojë në Pedonale, ??Panairi i artizanatit,…

Teatri Kombëtar i Operës dhe Baletit

La Boheme Opera me katër akte, e njohur për subjektin e veçantë,…

Shfaqja Hamlet në Teatrin  Eksperimental

Nën regjinë e Enke Fezollarit, “Hamleti” i Shekspirit vjen nën një koncept…

Johan Padan dhe Amerikat

Një monodramë në Teatrin Kujtim Spahivogli me ngjarje dhe episode të jashtëzakonshme, e…