Eksperienca më e mirë të takon ty! Auto Star Albania suprizon sërish.

Mercedes-Benz e kupton nevojën tuaj për progres dhe sukses, ndaj nuk rresht…

Ulu çuditshëm!

Karriget kanë luajtur disa role që nga ekzistenca e tyre! Ato jo…

Matthew Zorpas – The gentleman

Disa kanë stil, disa jo! Arritja më e madhe e një njeriu…

Video – Lojërat, çrregullim apo pasion?!

Organizata Botërore e Shëndetësisë e ka bërë klasifikimin e saj. Lajme të…

Sport fragrance

Përzierja e ekstrakteve të rrushit dhe jaseminit, krijojnë një parfum me aromë…

Androidi më i vogël në botë

Edhe pse në dimension fare të vogël, ky është një telefon nga…

Kapele-kullesë

Në dukje të parë ngjan si një kapele, por në fakt është…

Një magjistare fluturon?

Në lugën e drurit me të cilën përzieni produktet gjatë procesit të…

Altoparlanti cilindrik

Një objekt i vlefshëm për shtëpinë tuaj! Ky altoparlanti, quhet HomePod dhe…

Gati për udhëtim me Dolce & Gabbana

Jemi në pikun e periudhës së pushimeve, të planifikuara qofshin, ose të…

error: Content is protected !!