Eksperienca më e mirë të takon ty! Auto Star Albania suprizon sërish.

Mercedes-Benz e kupton nevojën tuaj për progres dhe sukses, ndaj nuk rresht…

Video – Lojërat, çrregullim apo pasion?!

Organizata Botërore e Shëndetësisë e ka bërë klasifikimin e saj. Lajme të…

Androidi më i vogël në botë

Edhe pse në dimension fare të vogël, ky është një telefon nga…

Altoparlanti cilindrik

Një objekt i vlefshëm për shtëpinë tuaj! Ky altoparlanti, quhet HomePod dhe…

Box anti-ujë

Logitech ka prezantuar  box-in e ri  me emrin Ue WonderBoom. Box-i vjen…

Laptopi i parë nga Porche

Është një nga ato pajisje elektronike pas të cilës do të afeksionoheni…

Siguro shtëpinë me BuddyGuard

Ndihuni të sigurt edhe kur jeni larg shtëpisë! BuddyGuard është pajisja që…

Netatmo, kamera inteligjente

Kjo pajisje e re, pjesë e risive të fundit teknologjike, përveçse një…

Një karikues, dy funksione

Jo thjesht një karikues, por një aksesor elegant që kryen dy funksione,…

Tastiera lëvizëse

Një  zgjedhje optimale për të gjithë ata që punën e marrin me…