Sandale lëkure

Të rehatshme dhe ideale për meshkujt plot stil, këto sandale nga Casadei…

Box anti-ujë

Logitech ka prezantuar  box-in e ri  me emrin Ue WonderBoom. Box-i vjen…

Sa është ora?

Kjo orë muri nga Infinity është mjaft funny! Me siluetën e një…

Mbajtëse-komardare

Me dizajn unik, kjo flamingo në formën e një komardareje, ka funksion…

Iluzon optik nga Marcelo Brulon

Aksesor must për meshkujt, që vlen për të mbajtur të sistemuara kartëvizitat,…

Shikim blu nga Irrestitor

Me skelet në nuancë gold, dhe me ngjyrë të theksuar të blu-së…

Bojë ndriçuese nga Ethan

Boja e derdhur nga kova, dhe larmia e ngjyrave në këto llamba…

Një vend në varkë nga Hay

Varka në miniaturë, që të çojnë në udhëtime imagjinare, por në të…

Me çantë me vete nga Ami

Më shumë se një çantë, ky aksesor për meshkujt është një kuletë,…

Ora e ngjyrave

Duket si një krijim fëmijësh plot fantazi, por në fakt kjo është…