Modele të angazhuara

Dëshira për të qenë në qendër të vëmendjes dhe nën prozhektorët, reflektorët…

Mbreti i Natës – Dren Abaz

Debutimin e tij artistik e ka bërë në një moshë fare të…

Pa kompromis si Rovena!

Rovena Dilo një emër i njohur i skenës muzikore shqiptare që prej…

Helidon Xhixha: Reflektimet artistike

Arti i vërtetë i tejkalon barrierat, duke ngritur pyetje dhe duke na…

Rrugëtimi operistik i Ramona Tullumani!

Jemi ndalur në këtë intervistë me Ramonën për ta sjellë atë nga…

Brunilda Zllami: Ai që shkruan, jeton të gjitha jetët që do!

200 miliardë neurone në shërbim të letërsisë Prej më shumë se dy…

Ornela Kapetani: Në njohje të vetvetes!

Ajo rrëmbeu “zemrën” e Sarajevës, duke u vlerësuar si aktorja më e…

Ilaria Bici – Një yll i ri!

Në pasarelat e huaja të modës, apo faqet e para të revistave,…

Geverina Muzhaqi: “Ja vendimet e mia largpamëse”

Ku ndodheni tani dhe me çfarë po merreni? Pas një periudhe njëmbëdhjetvjeçare…

Mirësevjen Verë!

Një prej bukurive shqiptare, modele e njohur dhe me një karrierë në…