Një stendë për humorin!

Veshur me petkun e së qeshurës edhe e vërteta më e hidhur…

Kush është shqiptari i famshëm që ka ndihmuar qindra studente jashtë vendit

Elvin Guri mund të kishte mbetur i panjohur për publikun e gjerë…

Dorina Garuci – A star is born!

“Gjeniu i Vogël” është një prej programeve që ka mbetur gjatë në…

Ledia Kucani: Suksesi është zgjedhje, jo kombinim rrethanash

Nëse mendoni se drejtimi i duhur profesional është një zgjidhje, ju prezantojmë…

Ledia Sulaj – Festa mbi Puante!

Ajo është prima balerina e Teatrit të Operas dhe Baletit, është një…

Një business woman si Ori Kuçi

Ajo është një ndër vajzat më interesante që kemi takuar në Elegance….

Koktejl dhe elegance

Jeta e natës dhe pasioni për të kaluar disa orë në shoqërinë…

Kopertina që i solli fat Orit!

Është kurorëzuar si moderatorja e preferuar e shqiptarëve, Ori Nebijaj e cila…

Pushime dhe këshilla Skandinave nga Matilda Djerf

21 vjeçarja e linudr në Borås, ku jeton edhe sot Matilda Djerf,…

Elvana Hana – Dama e Ekonomisë!

E kemi njohur si drejtuese në “Institutin e Sigurimeve të Kujdesit Shëndetësor”…