Veza AIBA, çdo ditë me ju për 25 vite!

Një intervistë me Bora Çepelin, drejtoresha e marketingut në AIBA Group. “AIBA…

GATI. AL, të mbaron punë!

Ajo që konsiderohet në ditët e sotme si një ndër sfidat kryesore…

100.000 mijë të huaj blejnë prona në Shqipëri!

Jonian Antoni, Administrator/CEO i agjencisë Century 21 Albania, i ftuar në programin…

5 Mënyrat për të rritur biznesin tuaj nga Monique Alvarez në TESS.

Në ambientet e shkollës së estetikës TESS, një grup sipërmarrësish dhe përfaqësues…

Alban Skënderaj ambasador i “Tungjatjeta…Jetë” një projekt i World Vision Shqipëri & Kosovë

Në prag të këtyre festave ku dëshira për të ndarë me ata…