Përkujdesje për të bukurën!

E bukura gjendet brenda nesh, ajo qëndron aty për të shpërthyer në…

Bukuri Natyrale

Ky muaj do të dominohet nga pamja e freskët dhe natyrale, ndaj…

Mozaik Pranveror Parfumesh

Pranvera vjen në shumë forma, por kryesorja janë aromat. Lule, fruta, apo…

Tani e bukura e ka një shtëpi, ajo quhet “Tirana Esthetics and Style School”

Të studiosh të bukurën është një përpjekje e vjetër sa bota! Ky…

Shkëlqeni në çdo sezon!

Për femrat, çështja e kujdesit ndaj vetes dhe look-ut nuk vjen e…

Aroma ndjellëse

Me ndërrimin e stinëve, bëhuni gati të ndryshoni edhe aromën e parfumit…

Gërsheta dhe onde

Keni nisur të eksploroni me modelet e ngjyrave dhe flokëve? Ne jua…

Trendet e bukurisë për Vjeshtën

Gjithçka duhet të dini për tendencat e bukurisë për sezonin Vjeshtë/Dimër 2017,…

Të gjitha hijet e Rozës

Kush e tha që nuanca rozë është perfekte vetëm për sezonin e…

10 nuancat e Vjeshtës

Nëse doni të jeni IN me tendencat e fundit të bukurisë, hidhini…