Tani e bukura e ka një shtëpi, ajo quhet “Tirana Esthetics and Style School”

Të studiosh të bukurën është një përpjekje e vjetër sa bota! Ky…

Shkëlqim diamantesh nga Audemars Piguet

Konsiderohet si modeli më i lartë përfaqësues i orave të dedikuara për…

Chic and freak

Hapa të çmuar nga Giuseppe Zanotti

Cila femër nuk do të miklohej nga shkëlqimi i kristaleve në këto…

Ultimate BOSS

Dasmë në Vjeshtë? Ja çfarë të vishni!

Një dasmë është gjithnjë një angazhim sidomos për femrat që duan të…

Shkëlqeni në çdo sezon!

Për femrat, çështja e kujdesit ndaj vetes dhe look-ut nuk vjen e…

Jeshilja?! Ngjyra IN e kësaj Vjeshte!

Nëse ende nuk e keni zbuluar se cila do të jetë nuanca…

Aroma ndjellëse

Me ndërrimin e stinëve, bëhuni gati të ndryshoni edhe aromën e parfumit…

Rripa Cool

E dini se cili do të jetë aksesori më cool i këtij…