Dimër me Stil – Alviero Martini 1A Classe

Koleksioni më i ri (Vjeshtë – Dimër, 2018) i “Alviero Martini 1A Classe” ka mbërritur tashmë në Tiranë. Si gjithmonë nuk mungon stili dhe sharmi i kombinuar me materialet e cilësisë superiore dhe klasin e motiveve “1A Classe”. Përmes këtij editoriali ju sjellim një përmbledhje të asaj që ju pret në botën magjike të Alvieros.

Për më shumë shfletoni Elegance.