Fjodora Fjora, fenomenale!

Prej kohësh Fjodora vetëm rrezaton dhe kur i referohemi kohës, e dimë se ajo është e aftë të
fshijë dhe të harrojë, por kjo nuk vlen aspak për Fjodorën. E paharrueshme, chic, fine dhe
gjithmonë e kuruar, Fjodora vjen në një rrëfim shumë të sinqertë, ku sfidat e prindërimit me
Teon e vogël, arti, kultura që e frymëzon, si dhe planet në biznes dhe karrierë zenë vend në faqet
e Elegance, për t’ju prezantuar një Fjodorë krejt ndryshe.