Gërsheta dhe onde

Keni nisur të eksploroni me modelet e ngjyrave dhe flokëve? Ne jua sjellim propozimet direkt nga pasarelat e modës.  Flokë të gjatë, onde të mëdha, gërsheta, baluke, gjithçka duhet të dini për tendencat e flokëve vijnë direkt nga pasarelat.

Burimi: Elle Magazine