Gjel deti i mbushur me gështenja

Mënyra tradicionale sigurisht që është një ide e mirë, por ne ju sugjerojmë të provoni recetën origjinale dhe shumë të shijshme të gjelit të mbushur me gështenja. Kjo recetë do t’ju marrë pak kohë por të jeni të sigurt që të gjithë do të mbeten të mahnitur nga aftësia juaj si shef/e kuzhine këtë fundvit.