Ide interiori nga e gjithë bota

Jeni kurioz të dini se çfarë stili interiori dhe arredimi mbizotërojnë në shtëpitë e ndryshme në të gjithë botën? Duket sikur kemi bërë një udhëtim të gjatë për të zbuluar përmes fotosh, detaje interesante nga stili i tyre i jetesës.

Burimi: Elle Decor