Ju prezantojmë Joan Kamberaj: një artist i ri, plot pasione, të cilat ndërthuren së bashku për të servirur një rezultat mbresëlënës. Trinomi esencial që e bën jetën tonë interesante: iluzioni, frymëzimi dhe arti aplikohen në animimet e tij “stop motion”.
“Abeo”, “Dolphin Origami”, “Hogwarts” dhe qershia mbi tortë, “Hermes”, janë disa nga punimet që mund të gjejmë në websiten e Jonanit (www.joankamberaj.com). Karriera e artistit të ri është duke lulëzuar falë talentit që zotëron, ndaj nuk çuditemi për faktin që ka bashkëpunuar me gjigandin e modës, Hermes.

Leave A Comment

Your email address will not be published.