Jeta e natës dhe pasioni për të kaluar disa orë në shoqërinë e njëri tjetrit i bën koktejlet më të pëlqyerat për t’u konsumuar dhe shijuar orëve të pasmesnatës në tiranë. Për të kuptu¬ar shtresat e “gust-ove” të një koktejli kemi intervistuar 3 prej bartenderave më të mirë në kryeqytet, Kristian Troçi, Evi Çali dhe Elsedio Huta. Ata i njohëm në eventin e organizuar nga Amaro Montenegro, po kësaj here jo vetëm që na tregojnë rreth punës së tyre, por kanë përgatitur edhe një koktejl special për ne.
Për më shumë shfletoni Elegance.