Kopertina që i solli fat Orit!

Është kurorëzuar si moderatorja e preferuar e shqiptarëve, Ori Nebijaj e cila gjatë këtij muaji që lamë pas, ishte në kopertinën e Elegance dhe është pa dyshim tashmë figura më e dashur e shqipëtarëve.
Nëse jeni kuriozë të lexoni se çfarë e bën interesante buzëqeshjen e mëngjesit, shfletoni Elegance, edhe për disa ditë në treg.