Ajo është prima balerina e Teatrit të Operas dhe Baletit, është një vajzë shumë eleganet që flet plot pasion për baletin, për skenën dhe për punën e saj si mesuese e brezit më të ri të balerinave. Ledia Sulaj e cila vjen në këtë intervistë për elegance duke portretizuar një ndër veprat më domethënëse për fundvitin, “Arrëthyesin”. Kjo intervistë ishte padyshim e menduar prej kohësh, sepse ledia vëtëm gjatë këtij viti ka protretizuar dhe mishëruar një numër të madh personazhesh të cilat i kanë sjellë shumë sukese dhe duartrokitje. Ne jemi munduar ta njohim pak më shumë dhe të kuptojmë përtej skenës, qëllimeve dhe arritjeve.

Për më shumë shfletoni Elegance.

Leave A Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!