Magjia e kafesë!

Një ligj i ri në Kaliforni detyron kompanitë, që prodhojnë dhe shesin kafe, të vendosin një paralajmërim në ambalazh se kjo e fundit mund të shkaktojë kancer. Për këtë lëvizje të shtetit Kalifornian, ka disa shpjegime, ekonomistët thonë se është një goditje e ulët e tregut ndërsa, studiuest thonë së kafeja sidomos e servirur e nxehtë mund të jetë shkaktar i disa sëmundjeve kancerogjene.
Por si qëndron e vërteta e kësaj sipas shkencës evropiane?

Për më shumë shfletoni Elegance