Një botë e çmuar!

Loja me ngjyrat dhe format e gurëve, deri në krijimin e bizhuve për t’u vendosur në trupat e damave me klas, kryqëzojnë bindshëm pasionin për perla, gurë të çmuar, material me vlerë të lartë dhe shumë kreativitet. Në intervistën tonë me fokus tre personazhe, kemi takuar dizaj­neret më të suksesshme që kanë ndarë me ne pasionin për të krijuar bizhuteri.

Në çdo pikë shitje gjeni këtë muaj intervistën e Monika Dajçit, Anisa Allmuça dhe Brisi Reka.