Ajo është një ndër vajzat më interesante që kemi takuar në Elegance. Në fakt eleganca është kryefjala e punës së saj. Me një formim nga qyteti i artit evropian, Firence, ajo i ka sjellë Tiranës një oborr aromash dhe përkëdheljesh, “Jardin de Paris”. E kemi intervistuar për të folur pikërisht për këtë biznes shumë floral dhe plot aroma ndjellëse.

Për më shumë shfletoni Elegance.