Pa kompromis si Rovena!

Rovena Dilo një emër i njohur i skenës muzikore shqiptare që prej më shumë se tre dekadash e shohim përmes muzikës dhe performancave të saj skenike si një vajzë që ka thyer tabutë dhe ka tentuar të sjellë një frymë krejt tjetër, duke mos iu ndarë dëshirës së madhe për të bërë muzikë të mirë dhe mbi të gjitha, duke mos bërë kompromis me askënd dhe asgjë kur flitet për art të vërtetë.