Pastel në shtëpi

Nuancat neutrale nuk dalin kurrë nga moda! Përzgjidhni këtë sezon, për të pasur një stil komod dhe modern në shtëpinë tuaj. Ja disa ide se si të arredoni me stil ambientin tuaj.

Burimi: House Beautiful