Pjesa më e madhe e atyre që ishin prezent në përvjetorin e parë të restorant Umami, kanë qenë edhe në hapjen e tij. Personazhe publikë, shumica klientë të besuar të kësaj sipërmarrje që i kushtohet me shumë pasion kulinarisë nga shefi më “trendy” i Tiranës, Renato Mekolli. Një datëlindje shumë e bukur e kuruar në çdo detaj për të celebruar dëshirën që ne të gjithë kemi kur vjen fjala tek kuzhina dhe pjatat e shijshme. Ndaj edhe ne i urojmë restorant Umami-t: Edhe 100!

Leave A Comment

Your email address will not be published.

error: Content is protected !!