21 vjeçarja e linudr në Borås, ku jeton edhe sot Matilda Djerf, e nisi karrierën e saj në rrjetet sociale në vitin 2016, pikërisht kur ajo dhe fotografi e partneri i saj në jetë dhe biznes Freddy Rasmus udhëtuan për në Bali dhe Australi. Këto dy vende do të shërbenin si skena e parë ku Matilda do të realizonte foto për t’ju dedikuar më pas me kohë të plotë profilit të “bloggeres” dhe influencuese në botën e modës online. Që prej asaj kohe, ndjekësit e saj janë rritur në mënyrë të ndjeshme dhe ajo punon në shumë medium tashmë.

Për më shumë shfletoni Elegance.