Putër tigri

Nga Kenzo 

Me formën e mirëfilltë të një putre tigri, me veshje të jashtme argjendi, e pajisur me një zinxhir dhe xhep të brendshëm, kjo kuletë do iu bëj që të bini në sy menjëherë.

Çmimi 5,070 euro