Radikal Chic

Veshjet dhe stili i krijuar nga stilistët e mëdhenj të modës nuk do të ishin njëlloj nëse nuk do të shoqëroheshin me aksesorët dhe mbi të gjitha nga grimi dhe modelimi i flokëve. Këtë muaj propozojmë një editorial që i dedikohet grimit, ngjyrave, shkëlqimit, buzëve të kuqe, syve intrigues, flokëve të lëshuar dhe detaje që bëjnë diferencën në “total look”.

Për më shumë shfletoni Elegance.