Rrugëtimi operistik i Ramona Tullumani!

Jemi ndalur në këtë intervistë me Ramonën për ta sjellë atë nga “oktava” në “do minor”, në një intervistë 360o për skenën, operan, familjen, pasionet dhe të ardhmen e sopranos.