Shtëpi në blu pastel

Duket sikur nuancat e këtij sezoni, nuk na e largojnë Verën që lamë pas. Përkundrazi! Vijnë më dominuese brenda hapësirës së shtëpisë suaj. Blu pastel është ngjyra që ju duhet për një ambient modern, dhe relaksues.

Burimi: Elle Decor