Na ka shoqëruar gjatë gjithë sezonit të verës në një prej programeve më “in”, të turzimit dhe atraksioneve, Oriela Nebijaj ose për miqtë Ori, vjen në një rrëfim shumë të këndshëm për Revistën Elegance. Në fakt, Ori ka qenë gjithnjë një bashkëpunëtore në heshtje, por me shumë influencë e revistës sonë, ndaj këtë muaj kemi dashur ta sjellim për të njohur më nga afër jo vetëm Orin e ekranit dhe të jetës publike, por edhe Orin përtej kuintave.

Për më shumë shfletoni Elegance.