Trendet e bukurisë për Vjeshtën

Gjithçka duhet të dini për tendencat e bukurisë për sezonin Vjeshtë/Dimër 2017, nga buzët, tek hijet e syve, apo manikyrët i gjeni këtu përmes fotosh. Vijnë si sugjerime nga pasarelat e modës dhe janë të vlefshme për të gjitha femrat që duan të duken cool.

Burimi: Vogue