Vipat në eventin e Tier

Një nga mbrëmjet më unike të organizuara në kryeqytet, ku ikonat e modës dhe të stilit, me mijëra ndjekës virtual dhe me protagonizëm të madh në thuajse gjithë mediet në vend, sollën një event vipash dhe personazhesh publik mjaft të njohur. Prezantimi për herë të parë i markës “Tier”, solli në vëmendje edhe njëherë femrat më me stil të kryeqytetit, të cilat u bën bashkë për të shijuar këtë aktivitet kaq të veçantë.