Yjet në tapetin e kuq të Bet Awards

Edicioni i 68-të, i ndarjes së trofeve Bet Awards, një event që i dedikohet muzikës më të mirë të lançuar gjatë vitit, solli në vëmendjen mediatike shumë yje të ekranit botëror. Protagonistet e tapetit të kuq, që shkëlqyen me fustanet e gjata glamour dhe bizhuteritë e diamanteve, ishin fokusi parësor i fotografëve të pranishëm në këtë aktivitet, krahas çmimeve që u ndan sipas kategorive përkatëse muzikore.