20,000 lule për ekspozitën fenomenale të Bon Marché

Me emrin “Porte-Bonheurs” është pagëzuar ekspozita më e re e Bon Marché Rive Gauche. Ajo që e bën unike dhe fantastike është fakti që është punuar me plot 20,000 lule dhe sjell një frymë tejet frymëzuese dhe mbështetëse për artistët e rinj.

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code

Instalacionet e ekspozitës kanë rrënjë afrikane, të inspiruara nga spiritualiteti dhe universi ekzotik i kontinentit të largët. Ato përmbajnë të shtata ngjyrat e ylberit dhe shumë prej tyre lidhen edhe me besëtytëni si: fati i mirë, fertiliteti, etj.