5 manikyrët must-have të sezonit

Sekretet e një bukurie magjepsëse, njëkohësisht elegente? Përzgjedhja e ngjyrës së duhur të manikyrit. Sezoni na sjell tendenca të reja, të cilat balancojnë temperaturat e ulëta dhe ditët me shi.
Jepini një pamje tjetër duarve tuaja dhe shikoni si të gjithë do t’ju komplimentojnë pa fund.


Chanel
Nuk ka si të mos kryesojë listën! Vishnja e përgjakur shton klasin dhe trasgresivitetin e karakterit tuaj.
Çmimi: 26$

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Victoria Plum Varnish
E ëmbël, e bukur, e jashtëzakonshme!
Çmimi: 14$


Dior
Një gri e thellë është patjetër një ngjyrë e paharrueshme!
Çmimi: 28$


Kure Bazaar
Kush mund t’u rezistojë ngjyrave të tokës?
Çmimi: 16$


Yves Saint Laurent
Një ngjyrë e ëmbël dhe njëkohësisht kaq fine; një krijim mahnitës i YSL!
Çmimi: 27$