9 objekte franceze që i duhen verandës tënde

Tani që erdhi vera, të gjithë e dimë sa të bekuar janë ata që mund t’i kalojnë mbrëmjet në verandë. Për ta bërë edhe më të këndshëm qëndrimin në hapësirën e preferuar të shtëpisë, të sugjerojmë 9 objekte që i kemi marrë hua nga Franca e stilit.


Gotat me ngjyra verore
Të bukura dhe plot gjallëri! Gëzuar për stinën më të bukur!
Çmimi: 195$

Supports text, HTML tags, JS code and video embed code


Lëkundëse
Kjo lëkundëse, disa jastëkë, personi i preferuar, biseda të ngrohta: përbërësit e natës perfekte.
Çmimi: 1,990$


Libër
Një libër “limonadë” për një verë super të këndshme.
Çmimi: 95$

Jastëkë
Të mbahen mend jastëkët e lëkundëses? Ja ku janë!
Çmimi: 22,90$

Çadër
Sepse freskia nuk ka pse të jetë një luks.
Çmimi: 410$

Rrogoz
Stylish dhe lehtësisht i kombinueshëm.
Çmimi: 355$

Kanë
Bëni diferencën me një kanë shumë ekzotike.
Çmimi: 110$

Ndenjëse
Ndjesia e butësisë nuk mund të përshkruhet me fjalë, thjesht mund të përjetohet.
Çmimi: 30$

Vazo
Dekori është elementi më i rëndësishëm.
Çmimi: 390$

Burimi: Vogue