Malù Dalla Piccola, artiste edhe në stil

Geverina Muzhaqi në 10 pyetje nga Elegance

Stil & Personalitet nga Ilda Kroni

Venera Lumani në 10 pyetje nga Elegance

Nicholas Grimshaw – Minimalizmi absolut

Reflektimet e një artisti si Viktor Ferraj

Arkitektuar flet gjuhën e grave!

Të pathënat e jetës së gjeniut Vincent van Gogh

Regjistrohu tani dhe njihu me gratë më të suksesshme në fushën e marketingut.

Think Tech, konferenca e parë kushtuar karrierës së të rinjve.

Glamoroze si Chanel

2019 American Music Awards

Anë e mbanë botës së Lena Nikolajt

Napoli – Metropoli i Sirenës

Valencia, qyteti i artit dhe shkencës!

Athina mes antikes dhe modernes

Instagram
error: Content is protected !!